NHL-kausi starttaa pian fanien iloksi

Maailman kovimpana jääkiekkosarjana pidetty NHL starttaa kesätauon jälkeen pian. Sen myötä myös moni suomalainen kiekkofani kääntää katseensa rapakon toiselle puolelle, sillä luvassa on tiukkaa kiekkoa ja kovatasoisia joukkueita. NHL-sarjaan pääsemistä pidetään jääkiekossa kovimpana saavutuksena ja kyseiseen valiojoukkoon pääsevät yleensä vain huippulupaukset. Sarjassa on nähty vuosien varrella useita suomalaisia, joista osa on tehnyt upean uran maailman huippupelaajien liigassa.Pelin seuraaminen on ollut aina aikaeron ja lähetyksien takia vaivalloista. Nettiaika on kuitenkin tuonut asiaan helpotusta ja nykyisin jokainen voi valita helposti mitä katsoo sekä milloin katsoo erilaisten tallennuspalveluiden avulla. Uutiset kulkevat nykyisin reaaliajassa joka paikasta eikä niitä tarvitse enää odotella kaukaa viiveellä. Ennen uuden kauden alkua urheilupiireissä kohistaan ja tulevan kauden kiinnityksistä ja joukkuemuodostelmista.

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins on vuonna 1967 perustettu joukkue, joka on voittanut Stanley cup -mestaruuden nyt kahdesti peräkkäin. Saavutusta voidaan pitää merkittävänä, kun tiedetään, miten kovatasoisesta sarjasta on kyse. Kaiken kaikkiaan joukkue on napannut mestaruuden viidesti. Viime kauden voiton jälkeen pidetään jopa mahdollisena, että tulevalla kaudella se nappaa kolmannen voittonsa peräjälkeen. Pingviinit lähtevätkin ennakkosuosikin asemassa puolustamaan voittoaan tulevalle kaudelle 2017-2018.Pingviinien fanikamaa ei tarvitse enää lähteä ostamaan paikan päälle, vaan sitä on helppo tilata asiantuntevalta sivustolta netistä. Supportersplace.com myy laadukkaat nhl lippikset internetissä vaivattomasti faneille. Syystuulien puhaltaessa on oiva aika varustautua tyylikkäillä fanikamoilla ja uppoutua pian alkavan NHL-liigan saloihin. Luvassa on varmasti nopeaa kiekkoa, josta Pittsburgh Penguins on tullut tunnetuksi kaukalossa.

Fanikamat ovat eri kamaa

Oman suosikin kannatustuotteiden ostamisessa kannattaa muistaa muutama asia. Halvat markkinalöydöt lomamatkalla ovat tuskin aitoja ja kestäviä. Oikea fanikama on tarkoitettu tukemaan joukkuetta, minkä takia osa maksuista ohjautuu kannatuksen kohteelle. Ostokset kannattaakin keskittää tunnetun myyjän sivustolle. Piraattituotteista on myös vaikea tietää alkuperää ja materiaaleja. Niissä saattaa olla mukana myrkyllisiä materiaaleja eikä tuotantopaikkaa voi tarkistaa. Kannata siis järkevästi ja osta viralliselta myyjältä.